ЗАДОВОЉНИ ПРВИМ ДИЈЕЛОМ

Print Friendly, PDF & Email

AAA » A+ | A-


ЉУБИЊЕ – Одбојкаши Љубиње Банкома зимску такмичарску паузу у Премијер лиги Босне и Херцеговине проводе на седмом мјесту на табели и релативно су задовољни садашњим пласманом.
У 12. првенствених кола освојили су 13 бодова, а иза њих на табели су Модрича Новопром са 10, Младост (Брчко) са 8, те Илиџа са 4 бода.
Зимска пауза ће потрајати до 27. јануара 2023, након чега слиједи још шест првенствених кола, послије чега ће се знати ко су два најслабија клуба која напуштају Премијер лигу и прелазе у нижи ранг такмичења.
На самом почетку ове сезоне, у којој Љубиње Банком игра искључиво са домаћим играчким кадром, сви су истицали да би били задовољни да се одрже у елитном босанско – херцеговачком одбојкашком друштву и за сада имају солидне изгледе да те чежње и остваре.
Љубиње Банком наступа у саставу: Слободан Топаловић, Горан Дангубић, Илија Крунић, Александар Самарџић, Радослав Јањић, Александар Пепић, Немања Мићић, Ђорђе Брборић, Алекса Пецељ, Матија Гордић, Данило Ђогић, Мирко Козић (капитен), Растко Косјерина и Петар Попара, тренер је, као и претходних сезона, Миладин Рудан.
Прву утакмицу у наставку играће, као гости, у Какњу, код трећепласиране екипе Какањ 78, коју тренира и у којој игра некадашњи првотимац Љубињаца Данило Ружић.
Ж.Ј.