Предсједник Народне скупштине Републике Српске посјетио Љубиње

Print Friendly, PDF & Email

AAA » A+ | A-


Предсједник Народне скупштине Републике Српске, г-дин Недељко Чубриловић, посјетио је јуче општину Љубиње и том приликом одржао састанак са начелником општине г-дином Дарком Крунићем, предсједницом Скупштине, г-ђом Персом Климентом, као и са њиховим најближим сарадницима.

На састанку су, предсједника Чубриловића упознали са инфраструктурним проблемима са којима се сусрећа ова локална заједница и том приликом добили увјеравања да ће у будућности општини Љубиње бити посвећена већа пажња.

Као приоритети за рјешавању у наредном периоду дефинисани су проблеми водоснабдјевања, затим електроснабдијевања и рјешавање проблема путне комуникације Љубиње- Столац.

По завршетку овог састанака, предсједник Чубриловић је посјетио и просторије Дневног центра Удружења родитеља и дјеце са посебним потребама „Зрачак“ гдје је од стране предсједнице Удружења г-ђе Славице Турањанин упознат са досадашњим активностима, плановима и проблемима са којима се сусреће ово Удружење.

Том приликом је, предсједник Народне скупштине, уручио и симболичну новчану помоћ у износу од 600 КМ за рад овог Удружења.

Фотогалерију можете погледати овде: Attachments_2017117