Позив за пријаву за бесплатне тренинге за предузетнице у Љубињу

Print Friendly, PDF & Email

AAA » A+ | A-


LJUBINJE: Fondacija Networks, uz podršku Američke ambasade u BiH, u okviru projekta Jačanje lokalnih liderki u preduzetništvu, poziva preduzetnice koje imaju manji biznis ili one koje imaju ideju za pokretanje vlastitog biznisa, na besplatne treninge preduzetništva sa ciljem jačanja ličnih i profesionalnih kapaciteta kroz tri tematska modula: prodaja i marketing, brendiranje i komuniciranje kroz društvene mreževašeg proizvoda/usluge/servisa.

Pored toga, kroz treninge i mentorski rad, akcenat će biti stavljen i na njegovanje mreže preduzetnica i preduzetničkog duha u manjim sredinama, u svrhu povezivanja i daljeg razvoja zajednice i njih kao liderki u svojim društvima.

Radionica u Ljubinju će biti održana 29. maja 2018. od 10:00 – 17:00 u prostoru Doma odbojke Ljubinje (adresa: Svetosavska bb)

 

Sve što trebate uraditi jeste popuniti aplikacionu prijavu na ovom

linku https://goo.gl/forms/VtIx2StKrnYyMhsq1 ili u slučaju dodatnih

pitanja javiti se na e-mail belma@networks.ba i adnan@networks.ba ili

na brojeve telefona +387 33 407 211; 065/230-821

Rok za prijavu na trening je 28. maj 2018. godine do 14:00 sati.

Nakon obavljene prijave i selekcije kandidatkinja, odabrane kandidatkinje bit će obaviještene e-mailom i putem telefona, nakon čega će dobiti agendu i program rada. Učesnicama će biti obezbijeđen obrok kao i refundacija puta za one iz bližih lokalnih zajednica.

Treninzi se odvijaju u pet bh. gradova: Ljubinje, Žepče, Srebrenica,Bratunac i Istočno Sarajevo, a kroz program treninga i mentorskupodršku proći će ukupno stotinu poduzetnica. Pored radionica i šestomjesečnog mentorstva, 5 najboljih učesnica će biti nagrađene dolaskom i učešćem na najvećem regionalnom forumu biznisa, tehnologijei inovacija Sarajevo Unlimited, u novembru ove godine.