УСПЈЕШНО ВЕЧЕ У „БОРОВИКУ“

Print Friendly, PDF & Email

AAA » A+ | A-


 

ЉУБИЊЕ – Од улазница и других прилога на Хуманитарсној спортској вечери, коју су синоћ организовали Клуб малог фудбала (КМФ)  Љубиње и Одбојкашки клуб Љубиње  – Банком у дворани „Боровик“, прикупљено је 1356 конвертибилних марака за помоћ обољеном Љубињцу Луки Бајату (6) и његовој породици.

Двије спортске приредбе у оквиру поменуте вечери – одбојкашку у којој су Ветерани ОК Љубиње савладали ОК Љубиње Банком са 3:1 и фудбалску – у којој је КМФ Љубиње савладао КМФ Леотар из Требиња са 8:3 –  пратило је око 400 гледалаца.  На крају, сви су били задовољни и организацијом и посјетом.

-Мени и мојим саиграчима било право задовољство играти пред пуним „Боровиком“.  Резултат на оваквим утакмицама (иако смо ми чланови Прве лиге РС, а Леотар Премијер лиге БиХ) је, ипак, у другом плану. Ми смо нашим колегама прије свега захвални што су допутовали из Требиња и омогућили нам један овакав сусрет, што су се у хуманитарној акцији понијели и као прави спортисти и прави људи – рекао нам је капитен фудбалера Љубиња Зоран Сорајић.

Миладин Рудан, секретар ОК Љубиње Банком захвалио је, такође, фудбалерима Леотара на учешћу, а као старијег и искуснијег одбојкаша, додаје, није га изненадила побједа Ветерана у оној одбојкашкој утакмици. Јер су, додаје, Ветерани у својим редовима имали и интернационалца Ђорђа Кнежевића… Нама као организаторима, закључује Рудан, јe важније од свега било је то да је посјета утакмицама била солидна и да је све протекло како и доликује називу ове вечери. Зато хвала и спортистима и публици, а приход са манифестације ћемо прослиједити до оних којима је намијењен.

 

borovik

Из „Боровика“: Публика је с пажњом пратила збивања на терену (Фото: Жарко Јањић)