СМЕДЕРЕВСКИ ОСНОВЦИ У ПОСЈЕТИ ЉУБИЊУ

Print Friendly, PDF & Email

AAA » A+ | A-


СМЕДЕРЕВСКИ ОСНОВЦИ У ПОСЈЕТИ ЉУБИЊ

Начелник општине Љубиње Стево Драпић са својим сарадницима, данас је, у просторијама Народне библиотеке „Др Љубо Михић“, у Љубињу, уприличио пријем за ученике, наставнике и госте из Смедерева, који се налазе у посјети нашој општини и Херцеговини.

Начелник Драпић је искористио прилику да пожели добродошлицу гостима из Смедерева, искаже захвалност г-дину Стошићу на досадашњем раду и залагању и изрази увјерење да је ово само почетак једне успјешне сарадње између Љубиња и Смедерева на свим пољима.

На челу делегације из Смедерева налази се Дејан Стошић, бивши народни посланик у Скупштини Србије и успјешни привредник из Смедерева, који је данас рекао да и он сам има херцеговачке коријене и изразио задовољство што се налази у Љубињу и Херцеговини.

Дејан Стошић је, иначе, прошле године био домаћин дјеци из Источне Херцеговине, која су поводом Дана српског јединства боравила у Смедереву и Београду, а један од ђака из Љубиња који је посјетио Србију био је Владо Пецељ.

Гости из Смедерева су, између осталог, посјетили и етно собу у Народној библиотеци, спомен собу погинулим борцима посљедњег одбрамбено-отаџбинског рата, као и цркву Рођења Пресвете Богородице.

Поред начелника општине, домаћини су били представници основне и средње школе, као и представници Борачке организације.

По завршетку посјете Љубињу, дјеца и наставници из Смедерева отпутовали су за Пребиловце.