ОПШТИНА КОСТАЈНИЦА ДОНИРАЛА ОПШТИНИ ЉУБИЊЕ 3000 КМ

Print Friendly, PDF & Email

AAA » A+ | A-


 

ОПШТИНА КОСТАЈНИЦА ДОНИРАЛА ОПШТИНИ ЉУБИЊЕ 3000 К

Начелник општине Костајница Никола Јањетовић, заједно са предсједником општинског одбора СДС Костајница Владимиром Ћопићем посјетили су данас општину Љубиње и том приликом донирали 3000КМ на име санирања штете насталих услијед посљедњих земљотреса.

„Општина Костајница је једна од највише пострадалих општина у земљотресу 2020. године која још увијек санира последице земљотреса и због тога је ова помоћ од посебног значаја за нас. Мој колега из Костајнице је био међу првим који ме у суботу назвао, а ево данас је и дошао, и поред новчане помоћи пружио нам и јако корисне савјете.“ – рекао је начелник Стево Драпић

“ Знам како се осјећате јер смо нажалост ми кроз све ово прошли. Желио сам да и поред телефонских разговора које сам имао са начелником Драпићем дођем данас и подијелим сва наша искуства у нади да ћете успјети да што прије санирате сву насталу штете.“ – рекао је начелник Јањетовић.

3000 КМ су прва новчана средства која су легла на рачун општине Љубиње на име санирања штете. Све уплате које буду долазиле на рачун општине Љубиње биће објављивана на дневном нивоу, као и сва давања која буду извршена.