Начелник општине Љубиње примио јуниорску екипу ОК Љубиња

Print Friendly, PDF & Email

AAA » A+ | A-


 

Честитке за поново освојено прво мјесто у БиХ

Начелник општине Љубиње Веско Будинчић, и сам некадашњи одбојкаш, примио је у понедјељак јуниоре Одбојкашког клуба Љубиње и двојицу тренера Миладина Рудана и Срђана Милошевића и честитато им нову титулу првака Босне и Херцеговине.

Чланови јуниорског састава ОК Љубиње са начелником Веском Будинчићем

Чланови јуниорског састава ОК Љубиње са начелником Веском Будинчићем

Ови момци су, речено је на свечаном пријему, својевремено били пионирски прваци БиХ, потом ланијуниорски прваци БиХ на завршном турниру Јуниорског првенства у Љубињу, а недавно су ту титулу одбранили и на овогодишњем завршном турниру Јуниорског првенства у Оџаку. Уз то већ четири године су непобједиви на такмичењима у оквиру Малих олимпијских игара Републике Српске, гдје су као екипа СШЦ “Светозар Ћоровић”,  за четири сезоне изгубили само два сета!!! Такав успјех није забиљежила више ниједна екипа која се у било ком спорту такмичи на Малим олимпијским играма, па је из ових,  само неколико издвојених врхунских резултата, јасно да је ријеч о заиста даровитој и успјешној генерацији младих љубињских одбојкаша.

– Ваш успјех Љубињу пуно значи, а и вама ће пуно значити како буду пролазиле године. Јер, из искуства вам говорим да и мени сада све више значе оне побједе које сам остваривао на пионирским и јуниорским такмичењима са својом екипом, као и оном екипом са којом сам играо у Првој савезној лиги бивше Југославије – истакао је Будинчић, додајући:

– Можда вам се сад ово не чини превелико, али с годинама ћете схватити да није лако бити први ни у чему. Није лако бити први ни тамо гдје има пет људи, а ви сте први, ево, међу вршњацима – одбојкашима у држави Босни и Херцеговини која има нека четири милиона становника. Зато, најкраће: то је један веома добар резултат и за вас и за нас, и зато вам још једном на овом најновијем успјеху честитам!

По завршетку пријема,  на коме се могло чути и то да од одбојке у Љубињу нема јачег бренда, сви чланови овог успјешног састава, заједно са тренерима, награђени су са по 50 КМ.

Одбојка је најјачи бренд Љубиња

Одбојка је најјачи бренд Љубиња

Моја Херцеговина