ЈАВНИ КОНКУРС ЗА ПРОЈЕКАТ „СОЦИЈАЛИЗАЦИЈА ДЈЕЦЕ РС – 2018.год.“

Print Friendly, PDF & Email

AAA » A+ | A-


 

ЈУ Јавни фонд за дјечију заштиту, је и ове као и претходних година расписао Јавни конкурс за избор најповољнијих установа и организација као и васпитача за учешће у Пројекту „Социјализација дјеце РС 2018. године“. Конкурс је расписан 05.02.2018. године и траје до 05.03.2018. године.

Као и претходних година родитељи дјеце узраста од 7-15 година, односно дјеце са посебним потребама узраста од 7-17 година, могу поднијети захтјев у ЈУ Центар за социјални рад Љубиње, гдје могу добити и остале информације о критеријумима учешћа у пројекту.

Лица образовног профила, просвјетни радници, социјални радници, дефектолози, педагози, психолози, медицинско особље, који су заинтересовани да учествују у пројекту као васпитачи могу преузети пријавне обрасце у Центру за социјални рад у Љубињу или на сајту ЈУ Јавни фонд за дјечију заштиту http://www.jfdz.org/sr/page/21/projekat-sotsijalizatsija-djetse-rc. Смјена траје десет дана, а датум смјене ће бити накнадно утврђен. Пројекат траје од 20.05. до 21.09.2018. године, у Бечићима у услужном простору хостела „Ужице“.